Pohotovostný pátrací tím

Po nezvestnom kajakárovi sa našiel už len jeho prázdny kajak

Dňa 28.4.2023 sme vykonávali v poradí už druhú pátraciu akciu po nezvestnom Milanovi L., ktorý bol naposledy videný včera v obedňajších hodinách. Na mieste sa našiel už len jeho prázdny kajak.

Aj keď sme ani dnes nedosiahli očakávané výsledky, chceli by sme vyjadriť veľkú vďaku všetkým zúčastneným

Pátracia akcia bola rozsiahla a zúčastnilo sa na nej množstvo príslušníkov Policajného zboru, Letka Ministerstva vnútra, Hasiči, Dobrovoľná civilná ochrana, Centrálna záchranná služba aj ochotní dobrovoľníci. Spoločne sme prehľadávali brehy rieky Dunaj a okolie lodeníc, dúfajúc, že objavíme nejaké stopy, ktoré by nám pomohli nájsť nezvestného Milana.

Vaša súčinnosť, odhodlanie a obetavosť sú skutočne obdivuhodné. V takýchto situáciách je dôležité spojiť sily a pracovať ako tím, a to sme včera a dnes dokázali.
Tento prípad je stále otvorený a budeme pokračovať v pátraní aj naďalej. V prípade, že máte akúkoľvek informáciu, ktorá by mohla pomôcť pri pátraní, prosím, kontaktujte políciu na čísle 158 a Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959.
Letové práce prebiehali pod koordináciou CTR Štefánik.

Galéria z pátracej akcie

Ako nás môžete podporiť?

Pohotovostný pátrací tím pomáha iným a Vy teraz môžete pomôcť nám. Stojíme pri ľuďoch, ktorí sa ocitli v náročnej životnej chvíli a hľadajú svojich blízkych. 

Snažíme sa byť ľudskou, fyzickou aj technickou pomocou a podporou.