VIDEO: Víkendové cvičenie s termovíznou technikou

VIDEO: Víkendové cvičenie s termovíznou technikou

Cez víkend sa v Malých Karpatoch uskutočnilo cvičenie s termovíznou technikou.
 
Na to, aby sme vedeli rýchlo a efektívne vykonávať pátranie po nezvestných osobách, musíme aj pravidelne trénovať a tak vycibriť naše zručnosti s používaním dronov a termovíznej techniky.
Po tom čo sme vďaka vám vyzbierali finančné prostriedky na kúpu dronu s termokamerou, sa náš člen Michael rozhodol kúpiť ďalšieho profesionálneho drona s termokamerou a plným vybavením.
 
Drony DJI Matrice 30 T a DJI Mavic 2 Enterprise Advanced perfektne slúžia na vypátranie nezvestných osôb a akejkoľvek tepelnej stopy. Výkonné optiky si dokážu na niekoľko kilometrov perfektne zaostriť objekt a tak zvýšiť šancu na vypátranie osôb
Drony DJI Matrice 30 T a DJI Mavic 2 Enterprise Advanced perfektne slúžia na vypátranie nezvestných osôb a akejkoľvek tepelnej stopy. Výkonné optiky si dokážu na niekoľko kilometrov perfektne zaostriť objekt a tak zvýšiť šancu na vypátranie osôb. 
 
DJI Matrice 30 T bol priamo vyvíjaný na účel Search and Rescue misií. V zahraničí je často využívaný pri rôznych pohromách a katastrofách na nájdenie nezvestných osôb, napríklad aj medzi troskami budov.
 
DJI Mavic 2 Enterprise Advanced je kompaktný a je rovnako určený na Search and Rescue misie. Zo skúsenosti a testov vieme, ako dobre funguje termokamera a optika aj v nočných a nepriaznivých podmienkach.
 
Vďaka našim pohotovostným tímom budú drony, termovízna a iná technika k dispozícii v rámci celého Slovenska, tam kde to bude potrebné.
 
Ďakujeme, že nám pomáhate 💚