Pátracia akcia v obci Beniakovce

Pátracia akcia v obci Beniakovce

Dňa 02.01.2022 sme vykonávali v obci Beniakovce, v Košickom kraji najrozsiahlejšiu pátraciu akciu, čo sa počtu zúčastnených týka.
 
Vyše 100 ľudí v zložení Pohotovostný pátrací tím – KE kraj, Pohotovostný pátrací tím – PO kraj, Polícia SR – Košický kraj, Kynologická záchranná jednotka Košice, Kynologická záchranná brigáda, DHZo Beniakovce, DHZo Budimír, DHZo Kráľovce, Horská služba, Záchranári Košice a miestni dobrovoľníci. Títo všetci sme prepátravali hlavne tok rieky Torysa a blízke okolie.
 
Žiaľ dňa 05.01.2022 aj napriek všetkej vynaloženej snahe sa podarilo nájsť pána Jaromíra U. z Beniakoviec bohužiaľ už bez známok života.
Rodine vyjadrujeme za všetkých zúčastnených hlbokú úprimnú sústrasť.
 

Aktualizácia Pohotovostný pátrací tím – KE kraj 05.01.2022

Tí, ktorých milujeme, neodchádzajú, kráčajú vedľa nás každý deň. Neviditeľní, nepočuteľní, ale vždy nablízku, stále milovaní, stále chýbajúci a veľmi drahí.“
Dnes sa zatvorilo nebo za ďalšou dušou pobývajúcou na tejto zemi. Opäť skončil príbeh života a v nás zanechal len ten pocit bezmocnosti a smútku. Napriek všetkej vynaloženej snahe sa nám dnes podarilo nájsť pána Jaromíra U. z Beniakoviec bohužiaľ už bez známok života.
Rodine vyjadrujeme za všetkých zúčastnených hlbokú úprimnú sústrasť.

Aktualizácia od Pohotovostný pátrací tím – KE kraj  03.01.2022

Za posledných 30 hodín sme 20 strávili v teréne. Deň, noc, deň…nevzdávame sa a urobíme všetko preto, aby sme rodine pána Uličného z Beniakoviec dali odpoveď, čo sa vlastne v prvý deň tohto roku stalo…
Necítime bezmocnosť, ale obrovskú nádej, necítime chlad, ale hreje nás naše poslanie a hlavne cítime s rodinou.

 

Aktualizácia Pohotovostný pátrací tím – KE kraj 02.01.2022

Žiaľ, nie práve najšťastnejšie začal nový rok, čo sa našej činnosti týka. Počet tragických prípadov prevyšuje číselné poradie dňa v mesiaci. A to vôbec nie je dobré znamenie.

Dnes sme vykonávali v obci Beniakovce, v Košickom kraji najrozsiahlejšiu pátraciu akciu, čo sa počtu zúčastnených týka.
Vyše 100 ľudí v zložení Pohotovostný pátrací tím – KE kraj, Pohotovostný pátrací tím – PO kraj, Polícia SR – Košický kraj, Kynologická záchranná jednotka Košice, Kynologická záchranná brigáda, DHZo Beniakovce, DHZo Budimír, DHZo Kráľovce, Horská služba, Záchranári Košice a miestni dobrovoľníci. Títo všetci sme dnes prepátravali hlavne tok rieky Torysa a blízke okolie.
 
Nezvestného Jaromíra U. (75) zo spomínanej obce sa nám napriek enormnej snahe nájsť nepodarilo. V pátraní budeme pokračovať aj v nasledujúce dni.
 
 
Ďakujem všetkým zúčastneným ešte raz zo srdca za profesionálny prístup a ukážkovú spoluprácu.
Rodine vyjadrujeme za všetkých zúčastnených hlbokú úprimnú sústrasť.