PPT Vám praje pekné sviatky

Boli sme tu s vami tri roky, pomáhali ako sme mohli, robili vždy čo bolo v našich silách a možnostiach, išli vždy tam, kde to situácia vyžadovala a ľudia nás potrebovali. No rok sa končí a my sme prehodnotili plusy a mínusy našej doterajšej práce. Zistili sme jednu vážnu vec a to, že nás je stále málo, že by sme potrebovali byť lepší, profesionálnejší a bližšie k ľuďom, ktorým budeme schopní pomôcť ešte v kratšom čase a aj na tom najvzdialenejšom mieste.

A práve preto sme nedávno urobili nábor nových členov, pridali do tímu viacero ľudí s dlhoročnou praxou v polícii, ktorí nás budú nielen vzdelávať, ale budú s nami priamo v teréne. Pred pár dňami sme tiež úspešne dokončili technické vylepšenia, umožňujúce rýchlejší prístup k informáciám, ako aj automatické pridávanie osôb do systému PATRO, teda do našej databázy a aplikácie.

Týmto by sme zároveň chceli poďakovať PZ SR, MV SR, MsP Bratislava, našim partnerom a v neposlednom rade aj všetkým dobrovoľníckym organizáciám, ktoré nezištne pomáhajú ľuďom v neľahkých životných situáciách.
Tak, ako píšeme v úvode príspevku “končíme”, no nie našu činnosť, ale tento rok 2021 a zároveň veríme, že vďaka novým posilám budeme v tom nasledujúcom pripravení dať zo seba ešte viac, ako doteraz.

Prajeme vám všetkým pekné a príjemné sviatky v kruhu vašich najbližších, prežite ich v pokoji, láske, zdraví a radosti.