Rozsiahle pátranie po nezvestnej 77-ročnej dôchodkyni

Rozsiahle pátranie po nezvestnej 77-ročnej dôchodkyni

Aktualizované 27.06.2022

Nezvestná pani Helena K. sa našla, žiaľ neskoro. Rodine vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť.

 Aktualizované 15.06.2022

Posledných pár dní sme sa neúnavne snažili zodpovedať jednej rodine, kde sa nachádza ich mama, starká. Po obrovskej snahe našich pátračov, taktiež PZ SR, DHZ a miestnych dobrovoľníkov, sa nám nepodarilo pani Helenku nájsť, no stále veríme, že nám niekto dá ten kľúč, kde sa mohla stratiť, nakoľko celá oblasť Cabaj Čápora bola prepátraná kúsok po kúsku. V obci ani okolí sme ju nenašli, ale veríme, že nám niekto poskytne smerodajnú informáciu. Môžete nás kontaktovať aj anonymne, telefonicky, správou na Facebooku, budeme vďační za každú informáciu, ktorá by nám mohla pomôcť pri pátraní.
Ďakujeme za pomoc a zdieľania príspevku.

Aktualizované 11.06.2022

Pohotovostný pátrací tím dňa 11.6. organizoval v poradí už tretiu pátraciu akciu po nezvestnej pani Helene Kováčovej z obce Cabaj-Čápor.
 
Pátrania sa zúčastnilo celkom 45 ľudí, ktorí majú po dnešku v nohách neskutočné množstvo kilometrov a tiež aj na vozidlách, štvorkolkách. Napriek veľkému množstvu pátračov z Pohotovostného pátracieho tímu, registrovaných dobrovoľníkov, členov okolitých DHZ, kynológov a dobrovoľníkov z obce, sa žiaľ doposiaľ nepodarilo nezvestnú pani Helenku nájsť.
 
Každopádne ďakujeme všetkým zúčastneným za obrovskú snahu, pomoc a spoluprácu.