Tretia pátracia akcia po Štefanovi z obce Dlhé nad Cirochou

Tretia pátracia akcia po Štefanovi z obce Dlhé nad Cirochou

Dňa 22.6.2022 sme vykonali v poradí tretiu pátraciu akciu po nezvestnom Štefanovi Veľasovi z obce Dlhé nad Cirochou. Žiaľ, opäť bez úspechu. Napriek desiatkam prejdených kilometrov a mravenčej práce v teréne spolu s Políciou SR, Kynologickou záchrannou jednotkou, dobrovoľnými hasičmi sa okrem mobilného telefónu a bicykla viac nenašlo.
 
V pátraní budeme naďalej pokračovať.
Viac v reportáži od Jana Veľasová 23.6.2022 na Krimi Joj o 19:00.
VEĽAS Štefan
Vek: 58 rokov
Štátna príslušnosť: SLOVENSKO
Bydlisko: Dlhé nad Cirochou
Dátum vyhlásenia: 11.6.2022
Dôvod pátrania: Nezvestná osoba
Vyhlasujúci útvar: KR PZ v Prešove
 
Popis osoby: Štefan je štíhlejšej postavy, má tmavo-šedivé vlasy, s plešinou a nosí briadku
 
Popis oblečenia: Oblečené mal krátke nohavice a tričko bez rukávov

Ak ste osobu videli, máte informácie ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu na 📞 158 alebo Pohotovostný pátrací tím na 📞  0904969244 Za pomoc a zdieľanie ďakujeme. Majte vždy aktuálny prehľad o nezvestných osobách, stiahnite si našu bezplatnú aplikáciu PATRO.

Pátracia akcia prebiehala aj 14.06.2022

Ani po dvoch dňoch intenzívneho pátrania v obci Dlhé nad Cirochou sa nám žiaľ doposiaľ nezvestného Štefana V. nájsť nepodarilo.
 
Počas oboch dní sa 40 ľudí v zložení členov Pohotovostného pátracieho tímu Košice, Kynologickej záchrannej jednotky Košice, Policajného zboru Slovenskej republiky a Dobrovoľných hasičov snažilo nezvestnú osobu vypátrať. Na pomoc priletel dokonca vrtuľník letky Ministerstva vnútra Slovenskej republiky s termokamerou, ale ani jeden z našich pokusov nebol úspešný. Prepátralo sa rozsiahle územie, ktoré máme vďaka našim technológiám dôkladne zmapované, polícia nám poskytla taktiež svoje prepátrané úseky v podobe máp, vďaka ktorým po spojení môžeme pomaly vylučovať určité lokality. V pátraní budeme naďalej pokračovať na nových sektoroch.